• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Egyedi papírtáska

Egyedi papírtáska, mint reklámfelület, vagy egyedi ajándék csomagolás

Amikor az egyedi papírtáska kifejezést halljuk, elsőre talán mindenkinek az jut eszébe, hogy egy ajándék átadása mennyivel jobb érzés, ha azt egy egyedi csomagolásban adjuk át. Emellett persze elvárjuk, hogy számtalan igénynek megfeleljen.
Miután egyedi dizájnról beszélünk, ugyan sokan elvárják, hogy a jó minőség mellett az alacsony árakat is biztosítsunk számukra. Azonban egyre többen gondolkodnak ettől eltérően, hiszen például egy elegáns ékszer, egy drága bor, vagy bármilyen értékesebb ajándék esetén nem feltétlenül a csomagoláson szeretnének spórolni. A gesztus szintjét lényegesen képes megemelni egy elegáns egyedi papírtáska.
Sokan azt várják el egy egyedi papírtáska esetében, hogy azon egyedi grafika, esetleg egy kép, vagy olyan dizájn legyen látható, ami a szó szoros értelmében egyedivé teszi.
Nálunk egyedi papírtáska tekintetében meglehetősen széles választékból tudnak válogatni, mindezt úgy, hogy egy igen magas szintű szolgáltatást is adunk mellé.

 

Az egyedi papírtáska lehet a legegyszerűbb, de egyben legnagyszerűbb reklámhordozója

A papírtáska harminc, harmincöt évvel ezelőtt még szinte ritkaságnak számított hazánkban. Napjainkra viszont már egyre többen használják előszeretettel. Ennek persze több oka is van. Egyrészt egyre inkább figyelünk a környezetünkre, egyre tudatosabbak vagyunk ezen a téren, másrészt, mert divatos terméknek is számít.
Tapasztalati tény, hogy egy jól megválasztott egyedi papírtáska vonzza a tekintetet. Márpedig, ha valaminek ilyen figyelemfelkeltő hatása van, azt érdemes kihasználni.

 

Mire használjuk az papírtáskát?

Használjuk bevásárláshoz, használhatjuk utazás alatt, ajándékot adunk át benne. Elég széles körben találkozunk vele, akár az utcán, akár járműveken, akár forgalmas bevásárlóközpontokban. Mindezekből pedig egyértelműen következik, hogy ha egy vállalkozás a saját termékére, vagy az általa nyújtott szolgáltatására kívánja felhívni a figyelmet, akkor a legkézenfekvőbb megoldás az egyedi papírtáska. Ennek segítségével lehetősége van, hogy reklámfelülethez juthasson. Ezzel be lehet vezetni akár egy új szolgáltatást, vagy egyszerűen csak ilyen egyszerűen reklámozni az általa készített termékeit.

 

Egyedi papírtáska esetén nem számít, hogy szabványméretű, vagy egyedi méretű, zsinórfüles, vagy esetleg szalagfüles

Mindenki kiválaszthatja, hogy a cége arculatához melyik típus illik a legjobban. Lehetőség van az egyedi dizájnt kiválasztására. Lehetőség van ezen túlmenően eldönteni, hogy az egyszerű natúr megjelenést választja, vagy az exkluzívabbat. Egyedi papírtáska rendelése esetén ajánlott a legjobb minőségű, és legvastagabb papír alapanyagok felhasználásával gondolkodni. Az egyediséget növeli, hogy az egyedi papírtáska külseje ellátható különböző matt, vagy fényes fóliákkal is.
A hordfülek kapcsán is több választási lehetőséget biztosítunk. Lehet szabványfül, a vastagabb papírtáskák készülhetnek sodrott fülekkel, a nagyobb a teherbírás érdekében.

 

Mit tehetünk még az egyedi papírtáska reklámhordozó erejének növelése érdekében?

Figyelemfelkeltő feliratokat helyezünk el rajtuk. Ami még egyedibbé teheti, hogy a táska első és hátsó részén, de bizonyos esetekben akár az oldalán is lehetőség van ezeket elhelyezni. Ezzel a megoldással egy táska több reklámfelületet is képes biztosítani. Mindezt egyedi színekkel is meg tudjuk oldani.
És végül lehetőség van a digitális nyomtatás segítségével fotók, vagy egyedi grafikák felhelyezésére is.

 

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.