• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Táskatippek

Nem tudsz dönteni? Nyugalom, segítünk. Sorba szedtük, hogy milyen jellemző táskatípusokat keresnek a legtöbben. Ezekről most minden technikai paramétert megtudhatsz ahhoz, hogy biztosan a legjobb döntést hozd a papírbatyu kiválasztásakor.

 

 

Papírtáska típusa Fóliázott zsinórfüles papírtáskák Fehér nátronkraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Bordázott fehér kraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Bordázott natúr kraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Szalag- és sodrottfüles papírtáskák
Teherbírás 3-5 kg 3-5 kg 3-5 kg 2-3 kg 3-5 kg
Fül- és talpkarton Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza.
Használt alapanyag 1 kategória esetén 150 g-os műnyomó 160 g-os simított kraft 170 g-os fehér elaszto kraft (anyagában csíkos) 150 g-os natúr nátron (anyagában csíkos) 80-90-110 g kraft
Használt alapanyag 2-6 kategória esetén 200 g-os műnyomó 160 g-os simított kraft 170 g-os fehér elaszto kraft (anyagában csíkos) 150 g-os natúr nátron (anyagában csíkos) 80-90-110 g kraft
Felületkezelés fényes vagy matt fólia lakk lakk lakk
Méretek Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint
Extra felület kezelési technikák Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Flexo, digitális nyomtatás
Nyomat TIP 1 Színmintához vagy általunk készített proofhoz igazítjuk a nyomat minőségét!
Nyomat TIP 2 Sötét tónus esetén hosszabb száradási idővel kell számolni, ami megnöveli a gyártási időt!
Nyomat TIP 3 Natúr alapanyag esetén a papír alapszíne elviszi a nyomat színét, ez különösen igaz 4 color-os nyomat esetén!
Nyomat TIP 4 Belső nyomtatást (sötétkék és fekete nyomattal) műnyomó alapanyagra készült termék esetén nem javaslunk! A hajtások mentén a nyomat esetleges sérüléséért felelősséget nem tudunk vállalni!
Nyomat TIP 5 Digitális technika esetén: a mérettáblázat alatt meghatározott felületen lehet nyomtatást alkalmazni.
Nyomat TIP 6 Kérjük olvassa el ÁSZF nyomat minőségére vonatkozó részét!

 

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.