• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Zsinórfüles papírtáska

A zsinórfüles papírtáska tulajdonságai

A zsinórfüles papírtáska joggal nevezhető a papírtáskák csúcskategóriás típusának.
Mint prémiumkategóriás termék, a zsinórfüles papírtáska ajánlott minden olyan esetben, amikor egy cég a kiemelten fontos ügyfeleknek szánt promóciós terméket ad, vagy tökéletes megoldás céges ajándékokhoz is. Ezekhez mi kizárólag ez a típus ajánljuk.

Tulajdonságai közül kiemelendő, hogy hihetetlenül tartós, hosszú élettartamú reklámeszköz lehet, köszönhetően a készítéséhez felhasznált erős alapanyagnak, és manuálisan rögzített, elnyűhetetlen zsinórfülnek.
További kiemelkedő tulajdonság, hogy a visszahajtott fülerősítés, és a karton talperősítés szintén azt szolgálja, hogy a használója sokáig tudja hordani, és hosszú távon szívesen tegye ezt.
Az említett tulajdonságok garanciát jelentenek arra, hogy viszonylag nehéz és élesebb tárgyak is elegánsan, és rendkívül praktikus módon lehessenek csomagolva.
A zsinórfüles papírtáska nagy előnye még, hogy ez a típusú papírtáska nem gyűrődik, nem szakad, így igen hosszú távon képes megállni a helyét. Gondoljunk itt például egy több napos rendezvényre, vagy egy több napos konferenciára, ahol a kiosztott reklámanyagot hordozzuk egyik helyről a másikra.

Nem a szakítószilárdság a fő erőssége, de talp- és fülerősítés nélkül is elbír akár 3-4 kilogramm terhet. Kíméletes bánásmód mellett pedig hosszabban is használható.

 

A zsinórfüles papírtáska technikai érdekességei

A szalag és sodrott füles papírtáska a papírbatyuk igazi mindenese, a „gyorsan vedd és vidd” kategóriát képviseli. Elsősorban azt a célt szolgálja, hogy egy-egy terméket a vásárlást követően könnyedén hazáig vigyünk, de az ajándékátadási feladatokra is jó választás.

Fülmegoldása kényelmes, könnyed fogást biztosít, a belső papírbetétek közé ragasztott sodrott fülnek köszönhetően.
Ez a típus jellemzően 80, 90, 110 grammos fehér, vagy natúr kartonból készül. Az alapanyag jellegéből adódóan a teljes felülete nyomtatható flexó vagy szita technikával. Sőt, a füleket akár külön színezni is lehet, ezáltal teljesen egyéni arculatra szabhatjuk a táskánkat.

A raktárkészletről kapható, nyomtatás nélküli papírtáska zsinórfüle színben egyezik a táska alapanyagának színével.

Természetesen a zsinórfüles papírtáska egyedi gyártására is van lehetőség. Ebben az esetben bármilyen grafikával, akár fotó minőségben is megrendelhető, illetve a reklámcélú felhasználás céljára egyedileg emblémázható.
Az emblémázott zsinórfüles papírtáska olyan minőségű alapanyagból készül, ami hosszú távon garantálja a prémiumkategóriás minőséget.
Amennyiben igény merül fel a megrendelő részéről, úgy a nyomtatást követően matt vagy fényes fóliával fóliázva is kérhető, és választható színű zsinórfüllel is készülhet az exkluzív zsinórfüles papírtáska.

 

Zsinórfüles papírtáska esetén az alábbi kérdések általánosak

 • Miből készül: 80, 90, 110 g-os natúr és fehér kraft papír.
 • Hogy néz ki: Felülete lehet flexo, vagy szita nyomattal ellátott.
 • Mennyit bír: 3-4 kg súlyt is elbír, de extra fül- és talperősítéssel akár 5 kg-ig is terhelhető.

Papírtáskáink kérhetőek grafika és nyomtatás nélkül is, fehér és natúr nátron színekben.

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.