• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Szalagfüles reklámtáska

Ha reklámcélra keres papírtáskát, akkor szalagfüles reklámtáska

Amikor valaki papírtáskáról beszél, akkor ma már elvárás, hogy számtalan igénynek megfeleljen. A strapabírástól a jó minőségig minden szempont fontos, de ezek mellett az árakat is fontos szempontnak tartja.
Amikor megrendel valaki egy papírtáskát csomagoló anyagnak úgy, hogy azt reklám célra kívánja felhasználni, akkor jogos igény, hogy legyen azokon egyedi és figyelemfelkeltő felirat.
Nálunk szalagfüles reklámtáska tekintetében meglehetősen széles választékból tudnak válogatni, mindezt úgy, hogy egy igen magas szintű szolgáltatást is kínálunk mellé.

 

A szalagfüles reklámtáska egy cég életében a legegyszerűbb reklámhordozó

Nagyon sokan gondolkodnak ma már környezettudatosan. Ők bevásárláshoz, utazás közben, céges rendezvényeken papírtáskát használnak. Észrevehetően egyre gyakrabban találkozhatunk vele, akár az utcán sétálva, de az ajándékozáshoz is egyre többen használják termékünket.

Mindebből egyértelműen következik, hogy ha egy vállalkozás, legyen az termelő, vagy szolgáltató, a termékére szeretné felhívni a figyelmet, a legkézenfekvőbb megoldás egy reklámtáska, aminek a felületén lehetőség van elhelyezni logóját. Ügyfeleink közül sokan használják egy új termék bevezetésének promóciózására is.

 

Szalagfüles reklámtáska esetén a lehetőségek széles körűek

A szalagfüles reklámtáska egyszerű, és egyben nagyszerű választás, ha papírtáskáról van szó. A fóliázás lehet egyedi, látványos, és strapabíró tulajdonságokkal ruházza fel a batyunkat. Úgy is mondhatnánk, hogy egyedi, erős felület papír vázon.

A fóliázás alapanyaga jellemzően 150 vagy 200 grammos műnyomó. A papír megválasztása attól is függ, hogy mekkora a táska mérete, illetve a bele kerülő termék tömege.

Igencsak kínos pillanat, ha egy papírtáskát szakadtan kell átnyújtani, vagy ha éppen az átadás pillanatában történik meg a nagy baj. Pontosan tudjuk, ha papírtáskában kell átnyújtaniuk valamit, ez egy általános félelem az emberek fejében. Éppen ezért, minden szalagfüles reklámtáska úgy készül, hogy a táska elbírja a bele kerülő tárgyakat, és alkalmas legyen azok biztonságos szállítására is. Nagy hangsúlyt fektetünk a fül- és talperősítésű karton vastagságára, hiszen ezek határozzák meg egy papírtáska stabilitását.
Erre a célra 500 grammos kartont használunk. A szalagfüles reklámtáska esetén különleges szaténszalag füleket és ripszalag füleket is használunk. Az általunk használt kraft papír tartósságában is felveszi a versenyt fóliázott társaival.

 

Mi megadjuk a lehetőséget, hogy minden megrendelőnk egyedileg, a cége arculatához legjobban illő megjelenést választhassaa ki. Mindenki eldöntheti, hogy az egyszerű natúr megjelenést választja, vagy az elegánsabbat.
Az egyedi méretű szalagfüles reklámtáska, mint valamennyi termékünk a legjobb minőségű, és legvastagabb papír alapanyagok felhasználásával készül.
Ami a méreteket illeti, több lehetőség van. Szalagfüles reklámtáska esetében is lehetőség van választani a szabványméretek közül, de ha valaki ettől el szeretne térni, úgy természetesen rendelhet egyedi méretet is.

Amennyiben további kérdése merülne fel, úgy a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén keressen bennünket! Igyekszünk minden igényt maximálisan kielégíteni, és valamennyi kérdésükre megadni a választ.

 

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.