• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Szalag és sodrott füles papírtáskák

A szalag és sodrott füles papírtáska a papírbatyuk igazi mindenese, a „gyorsan vedd és vidd” kategóriát képviseli. Elsősorban azt a célt szolgálja, hogy egy-egy terméket a vásárlást követően könnyedén hazáig vigyünk, de az ajándékátadási feladatokra is jó választás.

 

Fülmegoldása kényelmes, könnyed fogást biztosít, a belső papírbetétek közé ragasztott sodrott vagy szalag fülnek köszönhetően. Ez a típus jellemzően 80, 90, 110 grammos fehér vagy natúr kartonból készül. Az alapanyag jellegéből adódóan a felülete nyomtatható flexó vagy digitális technikával. Sőt, a füleket akár külön színezni is lehet, ezáltal teljesen arculatra szabhatjuk a táskánkat.

 

Kiválóan alkalmas konferenciákon, kiállításokon prospektusok, reklámajándékok átadására. Nem a szakítószilárdság a fő erőssége, de talp- és fülerősítés nélkül is elbír akár 3-4 kilogramm terhet. Kíméletes bánásmód mellett pedig hosszabban is használható.

 

 • st-andrea-sodrottfules-papirtaska

  ST. Andrea sodrottfüles papírtáska

 • torley-szalagfules-papirtaska

  TÖRLEY szalagfüles papírtáska

 • stuhmer-szalagfules-papirtaska

  STÜHMER szalagfüles papírtáska

 • porsche-szalagfules-papirtaska

  Porsche szalagfüles papírtáska

 • porsche-sodrottfules-papirtaska

  Porsche sodrottfüles papírtáska

 • miskolc-szalagfules-papirtaska

  Miskolc szalagfüles papírtáska

 • aquaticum-szalagfules-papirtaska

  AQUATICUM szalagfüles papírtáska

 • debreceni-tankeruleti-kozpont-szalagfules-papirtaska

  Debreceni Tankerületi Központ szalagfüles papírtáska

 • nagisz-szalagfules-papirtaska

  NAGISZ szalagfüles papírtáska

 

Mit érdemes tudni?

 • Miből készül: 80, 90, 110 g-os natúr és fehér kraft papír.
 • Hogy néz ki: Felülete lehet flexo vagy  digitális nyomattal ellátott.
 • Mennyit bír: 3-4 kg súlyt is elbír, de extra fül- és talperősítéssel akár 5 kg-ig is terhelhető.

 

Papírtáskáink kérhetően grafika és nyomtatás nélkül is, fehér és natúr nátron színekben.

Elérhető papírbatyu méretek és a minimális rendelési mennyiségek »

Gyakori kérdések

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  Nem tudsz dönteni? Nyugalom, segítünk. Sorba szedtük, hogy milyen jellemző táskatípusokat keresnek a legtöbben. Ezekről most minden technikai paramétert megtudhatsz ahhoz, hogy biztosan a legjobb döntést hozd a papírbatyu kiválasztásakor.

   

   

  Papírtáska típusa Fóliázott zsinórfüles papírtáskák Fehér nátronkraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Bordázott fehér kraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Bordázott natúr kraft alapanyagú zsinórfüles papírtáskák Szalag- és sodrottfüles papírtáskák
  Teherbírás 3-5 kg 3-5 kg 3-5 kg 2-3 kg 3-5 kg
  Fül- és talpkarton Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza. Az alapár tartalmazza.
  Használt alapanyag 1 kategória esetén 150 g-os műnyomó 160 g-os simított kraft 170 g-os fehér elaszto kraft (anyagában csíkos) 150 g-os natúr nátron (anyagában csíkos) 80-90-110 g kraft
  Használt alapanyag 2-6 kategória esetén 200 g-os műnyomó 160 g-os simított kraft 170 g-os fehér elaszto kraft (anyagában csíkos) 150 g-os natúr nátron (anyagában csíkos) 80-90-110 g kraft
  Felületkezelés fényes vagy matt fólia lakk lakk lakk
  Méretek Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint Méret  táblázatunk szerint
  Extra felület kezelési technikák Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Uv lakk, prégelés, domborítás, relief lakk Flexo, digitális nyomtatás
  Nyomat TIP 1 Színmintához vagy általunk készített proofhoz igazítjuk a nyomat minőségét!
  Nyomat TIP 2 Sötét tónus esetén hosszabb száradási idővel kell számolni, ami megnöveli a gyártási időt!
  Nyomat TIP 3 Natúr alapanyag esetén a papír alapszíne elviszi a nyomat színét, ez különösen igaz 4 color-os nyomat esetén!
  Nyomat TIP 4 Belső nyomtatást (sötétkék és fekete nyomattal) műnyomó alapanyagra készült termék esetén nem javaslunk! A hajtások mentén a nyomat esetleges sérüléséért felelősséget nem tudunk vállalni!
  Nyomat TIP 5 Digitális technika esetén: a mérettáblázat alatt meghatározott felületen lehet nyomtatást alkalmazni.
  Nyomat TIP 6 Kérjük olvassa el ÁSZF nyomat minőségére vonatkozó részét!

   

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  A gyártási határidőt a mennyiség függvényében határozzuk meg. Tapasztalatunk az, hogy jellemzően a grafika elfogadástól számítva 2-3 héten belül elkészülnek a táskák.

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  Többnyire saját szállítóeszközökkel végezzük a kiszállítást, de igény esetén gyorsfutár szolgálattal is fel tudjuk gyorsítani a kiszállítást.

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  Első megrendelés esetén 50% előleg befizetése szükséges. A kiszállítástól számítva pedig 8 nap áll rendelkezésre, hogy a fennmaradó 50%-ot átutalással rendezzék ügyfeleink.

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  A minimális rendelési mennyiség zsinórfüles táskák esetén 500 db, szalag- és sodrottfüles táskák pedig mérettől függően általában 150-300 db-tól rendelhetők.

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  Mi magunk grafikát nem tervezünk, így azt minden esetben az ügyfélnek kell biztosítani. Maximum adaptálni tudjuk a cég által elküldött grafikai elemeket.

 • Mutasd a választ » « Bezárás

  Zsinórfüles táskák esetén jellemzően 6-8 méretet javaslunk ügyfeleinknek, papír- vagy szalagfüles táskák esetén 4-6 méretet, fehér, illetve natúr alapanyag választékkal.

   

  Standard méreteinktől eltérően, több mint 100-féle méretű szerszámmal rendelkezünk, így bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. Szükség esetén, mind a szalag-, mind a zsinórfüles táskáknál új méretet is megtervezünk, legyártunk. Ebben az esetben viszont szükség van külön egyeztetésre is.

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.