• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Táskatípusok

A papírtáska nem csak a termék szállítását szolgálja, minden esetben kettős feladatot lát el. Egyrészt hordozza és védi a tartalmát, másrészt a márka hírét is terjeszti. A papírtáska a legolcsóbb és a leggyorsabban megtérülő reklámberuházás. Akár kevésbé költséges kialakítású, akár magas színvonalú – a szó igazi értelmében mozgó hirdetőfelület.

Választható papírtípusok

 • kreativ-papirok

  Kreatív papírok

 • kraft-papir-barna

  Kraft papír barna

 • kraft-papir-feher

  Kraft papír fehér

 • munyomo

  Műnyomó

Választható fültípusok

 • szaten-szalagful

  Szatén szalagfülek

 • zsinorfulek

  Zsinórfülek

 • papirfulek

  Papírfülek

 • sodrott-fulek

  Sodrott fülek

Kiemelt területek

 • Céges ajándékok, kiállítások

  Egy prémium papírtáskára minden harmadik ember emlékszik. Vajon a te batyud közte van? Ha céges ajándékot adsz át, nélkülözhetetlen az arculatra szabott papírtáska, legyen benne akár ital, vagy egy névre szóló ajándék. Kiállításokon, konferenciákon pedig a márkaépítés hasznos eszköze, hiszen a megfelelően kiválasztott minőségű papírtáska ugyanolyan fontos, mint egy névjegykártya.

  Élelmiszer

  El tudod képzelni, hogy egy valóban ínycsiklandó, igazán különleges finomságot igénytelen, filléres csomagolásban kapj?

  Ugye, hogy nem. Ez pedig nem véletlen, mert ha minőségi élelmiszerről van szó, akkor teljes értékű élményt várunk, aminek ugyanolyan fontos része a körítés, mint maga az ízélmény.

  Intézmények, önkormányzatok

  Te is tudatosan építed intézményed, településed márkáját? Hiszel abban, hogy a vizuális megjelenéseddel is üzenetet közvetítesz a partnereid, munkatársaid vagy a településed lakói felé? Akár egy papírtáskán is? Egy jól kiválasztott, kiváló minőségű, elegáns papírtáska méltón képviselheti településed, intézményed.

  Borászatok, italok

  Az első kérdés mindig az, hogy elbír-e majd egy üveg italt? Garanciát vállalunk arra, hogy ha jól kiválasztott alapanyagból, megfelelő erősítésekkel készül el egy papírtáska, akkor három üveg italt is elbír.

  Azt valljuk, hogy minél nemesebb egy ital, annál több felületi kidolgozást érdemel az a tasak, amelyben átadjuk.

  Divat, ékszer

  Egy felmérés szerint a vásárlók 50%-a kíváncsi arra, hogy mi van a másik táskájában. Főként akkor, ha látszik a táskán, hogy minőségi márkáról van szó. A divat és ékszer pontosan az a terület, ahol az alapanyaggal, formával, a felületnemesítési megoldással, vagy a grafikával könnyedén kifejezhetjük a márka jellemzőit.

  Édesség

  Kényeztetés, finom ízek, minőség, stílus – ezt jelenti számunkra az édesség. Legyen szó klasszikusokról vagy különleges ízharmóniákról, a minőség és a prémium érzés elsődleges. Egy kiváló minőségű márka erősségét pedig a csomagolás mellett egy erős, prémium érzést keltő papírtáskával adhatjuk át leginkább. Ha egy csokoládét ajándékba adunk kihagyhatatlan, hogy azt ne a saját, márkázott papírtáskájában nyújtsuk át.

 • ceges-ajandekok-kiallitasokelelmiszerintezmenyek-onkormanyzatokboraszatok-italokdivat-ekszeredesseg
kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.