• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Tudástár

 • tippek-taskavalasztashoz

  Tippek táskaválasztáshoz

  Nem tudsz dönteni? Nyugalom, segítünk. Sorba szedtük, hogy milyen jellemző táskatípusokat keresnek a legtöbben. Ezekről most minden technikai paramétert megtudhatsz ahhoz, hogy biztosan a legjobb döntést hozd a papírbatyu kiválasztásakor.

 • a-papirtaskakkal-kapcsolatos-elemzesek-vizsgalatok-es-felmeresek

  A papírtáskákkal kapcsolatos elemzések, vizsgálatok és felmérések

  Folyamatosan emelkedik a papírtáskák használatának aránya; egyre inkább a figyelem fókuszába kerül természetessége és marketinglehetőségei miatt is. Szinte „láthatatlanul” ugyan, de összetett üzenetet hordoz.

 • a-feluletnemesites-a-perszonalizacio-zaloga

  A felületnemesítés – a perszonalizáció záloga

  A XXI. századi nyomdai és papírtechnológia egyik legnagyobb lehetősége a felületnemesítő eljárások sokasága, amely a modern elvárásoknak megfelelő, szerteágazó technikai, technológiai hátteret biztosít.

 • hogyan-keszul-a-papirtaska

  Hogyan készül a papírtáska?

  Az egyszerűbbhöz egyszerűbb – az prémiumhoz összetett munkafolyamat társul. A hétköznapjainkban is használt papírtáskák elkészítése szinte futószalagszerű, míg a prémium egészen mást munkafolyamatot igényel.

 • a-papirtaska-elettartama

  A papírtáska élettartama

  A természetes alapanyagú papír sérülékeny, hamar elszakad – azonban a modern rétegzettségnek, előállítási technikáknak köszönhetően ezt a hátrányát sikerült kiküszöbölni.

 • a-papirtaska-teherbirasa

  A papírtáska teherbírása

  A modern, megerősített papírtechnikának köszönhetően akár 6-8 kilogrammos teherbírása is lehet.

 • hogyan-valasszunk-papirtaskat

  Hogyan válasszunk papírtáskát?

  Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk: gyors bevásárláshoz segítséget adni, s épp az áruháztól az autóig, hazáig igénybe venni egy egyszerűbb, de környezetkímélő „csomagolóeszközt”?

 • papirtaskatipusok-kulonbsegei-elonyei

  Papírtáskatípusok, különbségei, előnyei

  Napjainkban a „Drag and Drop” (fogd és vidd) egyszerű, bevásárlást segítő papírtáskáktól a luxuskivitelű brand-emblémáig számos formából választhatunk igényünknek, célunknak megfelelően.

 • a-papirtaska-a-kiapadhatatlan-lehetosegek-vilaga

  A papírtáska – a kiapadhatatlan lehetőségek világa

  Manapság már minden, magára valamit is adó cég, márka, kialakítja a saját arculatát (brand), melyben igen fontos szerepe van annak, hogy a termék mellett a „csomagolás” is tartóssá váljon mind teherbírás, mind környezeti, mind pedig esztétikai szempontból.

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.