• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Papírtáskatípusok, különbségei, előnyei

A XXI. századra az igazi értéket a természet – természetesség képviseli, ezért is lett különleges szerepe a papírtáskáknak a műanyagok helyett.

 

Napjainkban a „Drag and Drop” (fogd és vidd) egyszerű, bevásárlást segítő papírtáskáktól a luxuskivitelű brand-emblémáig számos formából választhatunk igényünknek, célunknak megfelelően. A választék a natúr alapanyagúaktól a megerősítetteken (craft) keresztül egészen az exkluzívakig, a szabvány méretektől az egyediekig, a szabvány fülektől a finomabb zsinórfülekig terjed.

 

 

Aki gyors, könnyed és a tömegekhez is eljutó – de egyszerűbb – megoldásokat keres, a papír- és sodrott füles táskák jelenthetnek megoldást. De ne felejtsük el: „erős táska – erős márka!” – s ezt leginkább a zsinórfüles papírtáskák képviselik, melyek akár egyedi tervezéssel és előállítással is készülhetnek. Tartósságukat pedig nem csak a zsinórfüleknek, hanem az erősebb (150-160 grammos) papírnak és a stabilitást elősegítő fóliázásnak köszönhetik – s igazi marketingelemet jelenthetnek.

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.