• Kérdésed van?
  • E-mail:  
  •    
  • Telefon: 30/523-6637

Hogyan készül a papírtáska?

Az egyszerűbbhöz egyszerűbb – az prémiumhoz összetett munkafolyamat társul. A hétköznapjainkban is használt, fehér vagy barna (de mindenképp egyszínű) „fogd és vidd” papírtáskák elkészítése szinte futószalagszerű: konfekcionáló géppel, tekercsekben állítjuk elő; percenként 60 darab készül el. Egy-egy feliratot, logót, esetenként képet sajátos nyomdázással lehet rátenni.

 

 

Egészen mást igényel a prémium!

Ezek a papírtáskák félautomata gépeken vagy teljesen kézzel(!!) készülnek, így kerül a cég/márka/rendezvény hozzáadott értéke a szinte láthatatlan, de annál nagyobb hatású marketing-papírtáskákra is. A felületnemesítés is elősegíti, hogy egyediek legyenek, hangsúlyozva exkluzív jellegüket. Az utólagos felületnyomtatás pedig lehetővé teszi, hogy speciális – akár dombornyomásos – betűk, képek, emblémák kapjanak helyet rajta, s váljanak önmagukban is emblematikussá.

kezdjunk-bele
decor

Kezdjünk bele!

 • Lépj ki az unalomból! Legyen menő papírtáskád! Szeretnéd, ha márkád végre megjegyezhetőbbé válna? Mégis mire vársz? Gyere és segítünk.

 • Ajánlatkérés
icon-quote

Így vélekednek rólunk

 • A Herendi Porcelánmanufaktúra legfontosabb irányelve a mindenkori legmagasabb minőség létrehozása. Ezt követve, termékeinknek a vásárlók részére történő átadása csak a legmagasabb minőségben kivitelezett papírtáskákban képzelhető el. Elsődleges szempont a minőség mellett a kedvező áron történő beszerzés is. Mint hungarikum terméket előállító vállalatnak fontos, hogy hazai beszállítóval dolgozhatunk együtt. A fent említett kitételeknek a Papírbatyu már több mint 10 éve minden tekintetben megfelel.

  Izsó Róbert

  Beszerzési vezető - Herendi Porcelánmanufaktúra

 • A St. Andrea Szőlőbirtok a szőlő ültetvénytől, a feldolgozón át a csomagoláson keresztül, és valamennyi hozzánk tartozó dologgal szeretné sugallni a fogyasztóknak, hogy mi a törekvésének a célja. Szeretnénk nemes, elegáns és értékes, eredeti borokat készíteni. A csomagolás terén a Papírbatyu által készített papírtáska úgy érzem, számunkra kifejezi az előbb felsoroltakat. Örömmel használjuk és nagyon jó érzéssel csomagolunk bele.

  Dr. Lőrincz György

  Borász - St. Andrea Szőlőbirtok

 • Választásunk a szalagfüles papírtáska mellett a kedvező ár-érték arány miatt történik. Az üzletünkben található áruk nem igényelnek nagyobb teherbírású papírtáskákat. Szezonális akcióinkat - számtalan forma- és alapszínválaszték okán, gyors és egyszerű feliratozás miatt - mindig más és más üzenettel tudjuk vásárlóinknak kommunikálni.

  Erdei János

  Üzlettulajdonos

 • Több évtizede tevékenykedünk a reklámtáskák gyártása és forgalmazása területén, szinte egy időben indultunk a Papírbatyuval. Munkakapcsolatunk, egymás iránti bizalmunk és baráti viszonyunk azóta töretlen. Zsinórfüles papírtáskákat, italtasakokat, borosdobozokat készítenek számunkra. Kapcsolatunk üzletileg sem csak megrendelői-szállítói, hanem igazi partneri viszony, melyet kiválóvá tesz az is, hogy mindig pontosan, megbízhatóan, határidőre teljesítenek és munkatársaik tökéletes munkát végeznek.

  Orbán Andrea

  Ügyvezető, cégtulajdonos - Orbán és Társa Kft.